Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Calendula Foaming Wash Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
Calendula Foaming Wash Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
Kampanje 20%

Calendula Foaming Wash Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Kiehls

Kiehl's Calendula Foaming Wash . Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, utviklet for å rense og gjenoppfriske huden grundig, men skånsomt.
220 kr
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Calendula Foaming Wash
p934580
v44947091
Kiehls
NOK
220

Omtaler

Maria | 13-08-2019
Denne digger jeg! Blir som regel veldig tørr av skummende rens, men denne er skikkelig god. Gjør det den lover uten å tørke ut huden, samtidig som den roer ned mine oljete partier.
Sofie | 23-08-2018
Veldig god rens, som virkelig renser i dybden. Jeg bruker ikke denne til sminkefjerning, men heller etter en oljerens. Fungerer bra på min dehydrerte kombinasjonshud. Anbefaler virkelig å kjøpe toneren også, da de er fantastisk bra sammen!
Sofia | 18-03-2018
Effektiv rengöring och allt mitt smink går bort efter en vask :) Bra till min kombinerande hud!

Mer Informasjon

Kiehl's Calendula Foaming Wash . Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, utviklet for å rense og gjenoppfriske huden grundig, men skånsomt. Kiehl’s kjemikere utviklet denne sammensetningen ved å bruke to skånsomme ingredienser, for å fjerne smuss og fett fra overflaten, samtidig som man beskyttet hudens barriere. For å pleie, berolige og tilføre fukt til huden, bruker Kiehl’s kjemikere Calendula Flower Extract og glyserin for dens evne til å tilføre huden fukt.
Calendula Foaming Wash
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331