Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Kiehls

Denne ansikts såpe renser og gir en mild, men fyldig skum. Fjerner smuss og fett fra overflaten, men som er beskyttet på samme tid hudbarrieren.
265 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maria | 13-08-2019
Denne digger jeg! Blir som regel veldig tørr av skummende rens, men denne er skikkelig god. Gjør det den lover uten å tørke ut huden, samtidig som den roer ned mine oljete partier.
Sofie | 23-08-2018
Veldig god rens, som virkelig renser i dybden. Jeg bruker ikke denne til sminkefjerning, men heller etter en oljerens. Fungerer bra på min dehydrerte kombinasjonshud. Anbefaler virkelig å kjøpe toneren også, da de er fantastisk bra sammen!
Sofia | 18-03-2018
Effektiv rengöring och allt mitt smink går bort efter en vask :) Bra till min kombinerande hud!

Mer Informasjon

Denne ansikts såpe renser og gir en mild, men fyldig skum. Fjerner smuss og fett fra overflaten, men som er beskyttet på samme tid hudbarrieren. Inneholder ekstrakt fra ringblomst som gir omsorg for normal til fet hud og glyserin bind og lagre fuktighet i huden.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331