Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Daily Reviving Concentrate Face Oil 30 ml

Daily Reviving Concentrate Face Oil 30 ml

Kiehls

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate er en dagolje som gjenoppliver huden og reduserer de tretthetstegnene som oppstår i løpet av dagen.
390 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Janet | 05-03-2018
Dette serumet fungerer! Jeg bruker det hver dag og ser virkelig forskjell på huden. Jeg kjøper det igjen og igjen!
El | 26-02-2018
Kan ikke leve uten denne her!! Redder min tørre hud ihvertfall nå som det er vinter. Kan brukes daglig, bruker den selv før sminken for å få en «plump» og fult til huden
Eirin | 26-02-2018
Denne er helt fantastisk for kombinasjons-hud! Huden føles fløyelsmyk og fuktet og den lukter friskt av sitrus! Ikke den typiske urtelukta mange oljer har. Anbefales!

Mer Informasjon

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate er en dagolje som gjenoppliver huden og reduserer de tretthetstegnene som oppstår i løpet av dagen. Den styrker og beskytter hudens barrière og gir et sunt, glatt og friskt utseende til huden hele dagen. Formelen inneholder en blanding av essensielle og botaniske oljer som er av 100% naturlig oprinnelse. Nøkkelingrediensene er oljer fra ingefærrot, som er rik på antioksidanter, Tamanu og solsikkefrø. Daily Reviving Concentrate absorberes raskt av huden. Bruk 2-3 dråper på ren hud – etter eventuell bruk av serum og før påføring av dagkrem. Inneholder ikke mineralolje.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331