Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daily Reviving Concentrate Face Oil 30 ml
Kampanje 20%

Daily Reviving Concentrate Face Oil 30 ml

Kiehls

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate er en dagolje som gjenoppliver huden og reduserer de tretthetstegnene som oppstår i løpet av dagen.
312 kr
390 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Henriette | 21-08-2019
Faktisk veldig skuffet over denne. Den gir langt ifra nok fukt til min hud selv om jeg bruker en god krem i tillegg. Må faktisk bruke en annen olje over denne hvis huden min skal få nok fukt. Tenker denne er perfekt for de som har normal til tørr hud, men ikke veldig tørr hud.
Janet | 05-03-2018
Dette serumet fungerer! Jeg bruker det hver dag og ser virkelig forskjell på huden. Jeg kjøper det igjen og igjen!
El | 26-02-2018
Kan ikke leve uten denne her!! Redder min tørre hud ihvertfall nå som det er vinter. Kan brukes daglig, bruker den selv før sminken for å få en «plump» og fult til huden

Mer Informasjon

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate er en dagolje som gjenoppliver huden og reduserer de tretthetstegnene som oppstår i løpet av dagen. Den styrker og beskytter hudens barrière og gir et sunt, glatt og friskt utseende til huden hele dagen. Formelen inneholder en blanding av essensielle og botaniske oljer som er av 100% naturlig oprinnelse. Nøkkelingrediensene er oljer fra ingefærrot, som er rik på antioksidanter, Tamanu og solsikkefrø. Daily Reviving Concentrate absorberes raskt av huden. Bruk 2-3 dråper på ren hud – etter eventuell bruk av serum og før påføring av dagkrem. Inneholder ikke mineralolje.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331