Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml

KICKS Beauty

Denne klare 8-timers behandlende gelen med innovativ minnetekstur gjenoppretter hudens fuktbalanse i alle hudlag og fyller ut huden.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne | 16-08-2019
Veldig rar konsistens og sterk lukt ( minner om desinfeksjons middel) Har absolutt ikke på noen måte sensitive øyne, men de begynte å svi og renne med det samme jeg fikk den på ansiktet.
Christina | 07-08-2019
Denne vil jeg ikke anbefale videre. Den er helt proppfull av parfyme, vanskelig å fordele i ansiktet og gjør heller ingen ting for huden. Eneste jeg bruker denne til er å avkjøle huden etter en lang dag i solen.
A | 09-06-2019
Ansiktsløfting på boks for oss i 40 årene med sensitiv hud. Anbefales varmt. Litt vanskelig konsistens (litt hard gele) og tar tid å få jevnt på huden, men føles god og kjølig og avslappende å ha på, (etter serum) og dagen etterpå (brukes natt),er huden veldig glatt, fast og fuktet. Superbra nattmaske jeg skal kjøpe igjen. Brukt Origins overnight mask før, men følt den kan være litt sterk og irritere av og til,denne fra Kicks Beauty irriterer overhode ikke, mild samtidig som den er effektiv.

Mer Informasjon

Denne klare 8-timers behandlende gelen med innovativ minnetekstur gjenoppretter hudens fuktbalanse i alle hudlag og fyller ut huden. Det er fordi den inneholder fire typer hyaluronsyre som effektivt trenger inn i de ulike hudlagene. Videre inneholder den bioteknisk utviklede glycokines, som stimulerer hudcellenes egen produksjon av hyaluronsyre og som gir en fastere hud. Vinner av KICKS Beauty Awards 2019: Beste ansiktsmaske
Brukes 1–2 ganger i uken, men kan med fordel brukes flere ganger per uke. Erstatt nattkremen med denne gelen, og la den være det siste trinnet i kveldens hudpleierutine. Vaskes av om morgenen. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.
AQUA, HYDROLYZED YEAST EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, LECITHIN, SACCHARIDE ISOMERATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, POLYGLUCURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM LAURATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL,PARFUM
Volum:50 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331