Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Skin Protecting Primer 30 ml
Skin Protecting Primer 30 ml

Skin Protecting Primer 30 ml

KICKS Beauty

En supertynn og herlig primer som er vannbasert, slik at den raskt går inn i huden. Beskytter huden mot blått lys og forurensninger.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skin Protecting Primer
p90348512
v90348513
KICKS Beauty
NOK
179

Omtaler

Nathalie | 22-08-2019
Ny favoritt i sminkepungen! Sminker holder seg fin hele dagen når jeg bruker denne primeren. Har kombinert hud og plages med kviser. Men får ikke utbrudd av denne. Eneste minuset er lukten, som kan minne om myggspray. Men den går over relativt fort.

Mer Informasjon

En supertynn og herlig primer som er vannbasert, slik at den raskt går inn i huden. Beskytter huden mot blått lys og forurensninger. Primeren inneholder polymerer som gradvis slipper ut fuktighet i løpet av dagen for å motvirke tørr hud. Den lette konsistensen gjør at den føles som en fuktighetskrem, men samtidig gjør den huden klar for påføring av makeup med et jevnt resultat. Utviklet spesielt for å gjøre det lettere å påføre tyngre foundations, men fungerer bra til alle typer foundation. Passer alle hudtyper, men aller best litt tørrere hud. Primeren inneholder blant annet hyaluronsyre og hjelper huden med å bevare sitt naturlige fuktighetsnivå.
AQUA / WATER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIGLYCERIN, DIMETHICONE, ECTOIN, PHENOXYETHANOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XYLITOL, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, POLYSILICONE-11, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLUTAMIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHYTATE, TARAXACUM OFFICINALE EXTRACT / TARAXACUM OFFICINALE (DANDELION) EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, DECYL GLUCOSIDE, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALCOHOL
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331