Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Setting Spray 50 ml

Setting Spray 50 ml

KICKS Beauty

En ultratynn settingspray som hjelper til med å fiksere makeupen og gjør at den holder seg fresh og på plass hele dagen.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Setting Spray
p90031707
v90031708
KICKS Beauty
NOK
159

Omtaler

Kristine | 10-07-2019
Godt alternativ til urban decay, uten alkohol og sminken sitter godt. Matter litt.
Gunn | 30-06-2019
Brukte tidligere Urban Decay De-slick settingspray men alkoholmengden i den gjorde huden min mer dehydrert. Denne er uten alkohol, og har nå blitt min nye favorittsettingspray som gjør at sminken ser freshere ut og holder seg matt lenger! Den funker supert til alle hudtyper, men vil anbefale Kicks sin Dewy Setting spray om du har ekstra tørr hud!
Maren | 08-06-2019
Har brukt dette produktet i noen måneder nå og jeg er ikke helt fornøyd. Det positive er at den holder sminken på plass lenger enn viss jeg ikke hadde brukt den og det er ikke alkohol i den. Den lukter og føles ut som en hårspray og jeg har tilogmed med suksess brukt den som hårspray. Sprayen har ikke en mattende effekt på min oljete hud desverre og huden blir glinsende, noe som gjør at huden ser enda fetere ut.

Mer Informasjon

En ultratynn settingspray som hjelper til med å fiksere makeupen og gjør at den holder seg fresh og på plass hele dagen. Sprayen føles fuktgivende og myk på huden samtidig som den raskt trenger inn i huden. Pumpen gir en finfordelt mist med matt effekt. Gjennomsiktig.
INGREDIENTS: AQUA, ISONONYL ISONONANOATE, DIMETHICONE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, DIHYDROXYACETONE, CETEARYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, PARFUM
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Svart
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331