Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Glow Kit
Glow Kit
Kampanje 25%

Glow Kit

KICKS Beauty

En highlighting-palette med fire blandbare highlighters i varme og kalde toner. Påfør bare litt for å få en naturlig og sunn glød, eller påfør mer for å få en mer intens glød.
164,17 kr199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Amalie | 05-03-2018
Helt fantastisk! jeg velger tedde over anastasia eller dir highligteren min hver dag lett! den gir en fin glød som kan bygges opp til en intense beeam uten alt glitteret som drysses overalt!
Malin | 04-03-2018
digger dette higlighter palettet! det er kjempe rimelig og veldig pigmenterte highlightere, de gir en utrolig fin glød og kan bygges opp. Anger ikke på dette kjøpet
M.D.J | 02-03-2018
Kan ikke få skrytt nok av dette palettet! Det gir en fantastisk fin glød uten at det etterlater store glitterkorn. Det kan brukes både av de som vil ha en lett, naturlig glød og av de som vil at highlighteren skal synes godt. I tillegg har det en utrolig bra pris i forhold til hva produktet er verdt.

Mer Informasjon

En highlighting-palette med fire blandbare highlighters i varme og kalde toner. Påfør bare litt for å få en naturlig og sunn glød, eller påfør mer for å få en mer intens glød. Kremaktig, fløyelsmyk puddersammensetning. Bruk dem hver for seg eller bland dine egne favoritter. Bidrar til å fiksere makeupen.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste glow
INGREDIENTS : TALC, MICA, ZINC STEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, TRICAPRYLIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, DEHYDROACETIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE +/- : CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 77499
Farge:Multi
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331