Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blusher In Love
Blusher In Love

Blusher In Love

KICKS Beauty

Luksuriøs, silkeaktig pudderrouge med lang holdbarhet som gir en naturlig frisk glød. Enkel å duse ut og bygge opp til ønsket intensitet.
99 kr
In Love
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blusher
p135769
v78525714
KICKS Beauty
NOK
99

Omtaler

Kristine | 23-03-2017
Nydelig blush som du kan gjøre det du vil med. Godt pigmentert, drøy i bruk og fin til både hverdags og fest. Sitter hele kvelden!
Aleksandra Zajac | 21-02-2016
Billig, fine farger og holder lenge! Kjempebra blush, skal definitivt kjøpe flere farger
Sunniva Dyrkorn | 08-03-2015
Fin og pigmentert blush, men huden min tåler den virkelig ikke. Har fått masse kviser i kinnene etter att jeg begynte å bruke denne.. Kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen for å si det sånn

Mer Informasjon

Luksuriøs, silkeaktig pudderrouge med lang holdbarhet som gir en naturlig frisk glød. Enkel å duse ut og bygge opp til ønsket intensitet. Flatterende finish som gir fin farge hele dagen, uten at huden føles tørr • Lysreflekterende rouge med en lett konsistens som gir en frisk og fresh farge • Fremstilt med transparente pigmenter som sørger for at formelen ikke kjennes kladdet eller tung • Stort utvalg av nyanser • Beriket med E- og C-vitamin som motvirker for tidlig aldring og virker pleiende • Uten parfyme og parabener
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331