Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Blusher In Love
Blusher In Love

Blusher In Love

KICKS Beauty

Luksuriøs, silkeaktig pudderrouge med lang holdbarhet som gir en naturlig frisk glød. Enkel å duse ut og bygge opp til ønsket intensitet.
99 kr
In Love
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kristine | 23-03-2017
Nydelig blush som du kan gjøre det du vil med. Godt pigmentert, drøy i bruk og fin til både hverdags og fest. Sitter hele kvelden!
Aleksandra Zajac | 21-02-2016
Billig, fine farger og holder lenge! Kjempebra blush, skal definitivt kjøpe flere farger
Sunniva Dyrkorn | 08-03-2015
Fin og pigmentert blush, men huden min tåler den virkelig ikke. Har fått masse kviser i kinnene etter att jeg begynte å bruke denne.. Kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen for å si det sånn

Mer Informasjon

Luksuriøs, silkeaktig pudderrouge med lang holdbarhet som gir en naturlig frisk glød. Enkel å duse ut og bygge opp til ønsket intensitet. Flatterende finish som gir fin farge hele dagen, uten at huden føles tørr • Lysreflekterende rouge med en lett konsistens som gir en frisk og fresh farge • Fremstilt med transparente pigmenter som sørger for at formelen ikke kjennes kladdet eller tung • Stort utvalg av nyanser • Beriket med E- og C-vitamin som motvirker for tidlig aldring og virker pleiende • Uten parfyme og parabener
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331