Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, 50 ml
Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, 50 ml

Overnight Self Tan Face Gel Medium/Dark, 50 ml

KICKS Beauty

Lett og transparent gjenfuktende gel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Overnight Self Tan Face Gel
p89872780
v89872781
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

Tina | 20-10-2019
Det mest ræva produktet jeg har brukt. Huden tørker ut, ikke ble jeg merkbart brunere på etter f e m dagers bruk heller. Jeg har øys hudtone og brukte denne i medium/dark = effekt. Spar pengene dine.
Siri | 11-10-2019
Helt super. Har ikke noe ubehagelig lukt, gir en fin glød og lett farge.
Ingrid | 03-09-2019
God lukt og god som fuktighetskrem. Men som selvbruningskrem opplevde jeg ikke få noe særlig farge utover ett lite hint av farge selv etter 14 dagers bruk. Det er nok individuelt hvor godt fargen sitter, men kommer nok ikke til å kjøpe den igjen for fargens skyld. veldig gode fuktighetsegenskaper og lett konistens på huden.

Mer Informasjon

Lett og transparent gjenfuktende gel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden, og full effekt oppnås etter 8 timer. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser, ekstrakt fra rødalger og hyaluronsyre. Tørker raskt og gir en jevn, solkysset hudtone. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIMETHICONE, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C15-19 ALKANE, ETHOXYDIGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM METABISULFITE, PHENOXYETHANOL, PARFUM
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331