Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Overnight Self Tan Face Gel Light/Medium, 50 ml
Overnight Self Tan Face Gel Light/Medium, 50 ml

Overnight Self Tan Face Gel Light/Medium, 50 ml

KICKS Beauty

Lett og transparent gjenfuktende gel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Overnight Self Tan Face Gel
p89872774
v89872775
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

Pernille | 23-05-2018
Elsker denne! Jeg har slitt lenge med å finne den perfekte selvbruningen. Har prøvd mange forskjellige mousse og lotion, men aldri gel. Prøvde gel til ansikt og kropp i går og er SÅ fornøyd. Den tørker fort, smittet ikke av på hvitt sengetøy og ser naturlig og fin ut. Under påføring og etterpå luktet den deilig frisk peach, men etter 8 timer luktet den som all annen selvbruning gjør (altså ikke så godt, men det kommer man ikke unna dersom den skal virke). Jeg brukte hanske og fikk ingen streker eller merker til tross for at jeg er dårlig til å påføre selvbruning. I dag er huden myk og fresh. Anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

Lett og transparent gjenfuktende gel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden, og full effekt oppnås etter 8 timer. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser, ekstrakt fra rødalger og hyaluronsyre. Tørker raskt og gir en jevn, solkysset hudtone. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIMETHICONE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C15-19 ALKANE, DIHYDROXYACETONE, ETHOXYDIGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM METABISULFITE, PHENOXYETHANOL, PARFUM
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331