Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Overnight Self Tan Body Gel Light/Medium, 200 ml

Overnight Self Tan Body Gel Light/Medium, 200 ml

KICKS Beauty

Lett og transparent gjenfuktende nokoppsgel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Overnight Self Tan Body Gel
p89872762
v89872763
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

Emily | 29-04-2019
Helt fantastisk! Jeg hadde mine tvil da jeg kjøpte denne, da alle selvbruningsprodukter jeg har prøvd før ikke har levd opp til forventingene, men det gjorde denne! Lukter godt under påføring, men vil selvfølgelig lukte som all annen selvbruning dagen etter. Den smitter ikke av på noen ting, selv ikke hvitt tøy. Fargen ble jevn og fin, og best av alt, DEN VARER! Mange selvbruninger mister fargen fort og holder bare noen få dager, men denne holdt lenger enn noen annen jeg har prøvd. Den gir MYE farge, så vær forsiktig hvis du skal noe viktig dagen etter.
Pernille | 23-05-2018
Elsker denne! Jeg har slitt lenge med å finne den perfekte selvbruningen. Har prøvd mange forskjellige mousse og lotion, men aldri gel. Prøvde gel til ansikt og kropp i går og er SÅ fornøyd. Den tørker fort, smittet ikke av på hvitt sengetøy og ser naturlig og fin ut. Under påføring og etterpå luktet den deilig frisk peach, men etter 8 timer luktet den som all annen selvbruning gjør (altså ikke så godt, men det kommer man ikke unna dersom den skal virke). Jeg brukte hanske og fikk ingen streker eller merker til tross for at jeg er dårlig til å påføre selvbruning. I dag er huden myk og fresh. Anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

Lett og transparent gjenfuktende nokoppsgel med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden. Full effekt etter 8 timer. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser og ekstrakt av rødalger. Tørker raskt og smitter ikke av på tekstiler. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark.
AQUA, DIMETHICONE, C15-19 ALKANE, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331