Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml
Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

KICKS Beauty

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt. Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Gradual Tan Facial Mist
p89872766
v89872767
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

Agnethe Marie | 12-06-2019
Denne likte jeg veldig godt! Brukte denne misten to dager på rad på dagtid etter at jeg hadde brukt drops over natten, så denne misten ga en ekstra boost med farge og vil nok gjøre at fargen holder seg frisk lengre. Kommer nok å bruke dråpene hver 4 til 5 dag også bruke misten 2-4 dager i uken så holder jeg en jevn fin glød. Jeg brukte medium/dark i drops og er ganske lys i huden, men ble ikke for mørk. Duften er også mild og fin.
Benedicte | 03-12-2018
Elsker denne, gir naturlig farge. Påfører hver kveld og bruker selvbruningshanske for å "sette" sprayen.
Helene | 13-11-2018
Har noe sensitiv hud og reagerte på denne etter første bruk. Fikk masse små opphevede prikker på huden, i hele ansiktet. Gikk bort etter ca en uke.

Mer Informasjon

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt.
Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser. Denne misten er perfekt å bruke i løpet av dagen for å tilføre ekstra fuktighet og få en lett solkysset hud.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331