Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Daily Gradual Tan Face Drops Medium/Dark, 30 ml
Daily Gradual Tan Face Drops Medium/Dark, 30 ml

Daily Gradual Tan Face Drops Medium/Dark, 30 ml

KICKS Beauty

Lette og ufargede gjennomsiktige dråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i ansiktsnokemen. Dermed er det enkelt for deg å snokeddersy din ønskede nyanse.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Gradual Tan Face Drops
p89872760
v89872761
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

Agnethe Marie | 12-06-2019
Denne likte jeg veldig godt! Den har behagelig duft, og var fin å blande med min nattkrem. Brukte 2-3 dråper og fikk god glød/farge. Brukte også misten to dager på dagtid som ga litt ekstra med farge/glød og begge gir et bra resultat som holder godt. Kommer nok å bruke dråpene hver 4 dag og misten 2-3 dager i uken så holder jeg en jevn fin glød. Jeg brukte medium/dark og er ganske lys i huden, men ble ikke for mørk. Duften er også mild.
Siv Alida | 28-03-2019
Denne lukter fantastisk, gir en jevn og lett farge og har ikke opplevd skjolder. Jeg er veldig blek fra før og tenkte å ta den lyseste, men hun fra kicks sa den gav lite farge så jeg tok sjansen på denne og er glad for det. Bruker den så og si hver dag og kan ta 4-5 dråper uten at det blir for mørkt. Syns den gir en fin glød og huden ser ikke så døll og grå ut uten sminke lenger.
Miriam | 06-03-2019
Veldig lett og frisk farge, som ser naturlig ut. Ikke opplevd urenheter eller gulfarge.

Mer Informasjon

Lette og ufargede gjennomsiktige dråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i ansiktsnokemen. Dermed er det enkelt for deg å snokeddersy din ønskede nyanse. 2–5 dråper påføres daglig gjennom ansiktsnokemen for å bygge opp en naturlig solkysset tone. Full effekt etter 2–5 dager. Dråpene inneholder en spesialutviklet parfyme, gjenfuktende hyaluronsyre og ekstrakt av rødalger.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIHYDROXYACETONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, POLYSORBATE 20, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM METABISULFITE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, PARFUM
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331