Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml
Kampanje 20%

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml

KICKS Beauty

Denne klare 8-timers behandlende gelen med innovativ minnetekstur gjenoppretter hudens fuktbalanse i alle hudlag og fyller ut huden.
159,20 kr
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment
p90568386
v90568387
KICKS Beauty
NOK
159.2

Omtaler

Irena | 29-08-2019
Super gel, ser stor forskjell dagen etter, resultatet er viktigst, lukt eller konsistens kan jeg se bort !
Anne | 16-08-2019
Veldig rar konsistens og sterk lukt ( minner om desinfeksjons middel) Har absolutt ikke på noen måte sensitive øyne, men de begynte å svi og renne med det samme jeg fikk den på ansiktet.
Christina | 07-08-2019
Denne vil jeg ikke anbefale videre. Den er helt proppfull av parfyme, vanskelig å fordele i ansiktet og gjør heller ingen ting for huden. Eneste jeg bruker denne til er å avkjøle huden etter en lang dag i solen.

Mer Informasjon

Denne klare 8-timers behandlende gelen med innovativ minnetekstur gjenoppretter hudens fuktbalanse i alle hudlag og fyller ut huden. Det er fordi den inneholder fire typer hyaluronsyre som effektivt trenger inn i de ulike hudlagene. Videre inneholder den bioteknisk utviklede glycokines, som stimulerer hudcellenes egen produksjon av hyaluronsyre og som gir en fastere hud. Vinner av KICKS Beauty Awards 2019: Beste ansiktsmaske
Brukes 1–2 ganger i uken, men kan med fordel brukes flere ganger per uke. Erstatt nattkremen med denne gelen, og la den være det siste trinnet i kveldens hudpleierutine. Vaskes av om morgenen. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.
AQUA, HYDROLYZED YEAST EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, LECITHIN, SACCHARIDE ISOMERATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, POLYGLUCURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM LAURATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL,PARFUM
Volum:50 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331