Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

2 % Retinol Complex Concentrate 30 ml
Kampanje 20%

2 % Retinol Complex Concentrate 30 ml

KICKS Beauty

Lettabsorbert olje med 2 % av det mest innovative retinolkomplekset i markedet! Reduserer aldringstegn og synligheten av fine linjer og ujevn hudtekstur.
239,20 kr
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
2 % Retinol Complex Concentrate
p90568369
v90568370
KICKS Beauty
NOK
239.2

Omtaler

Camila | 19-06-2019
Så lett og deilig å ha på huden. Har kjapt redusert størrelsen på noen av porene mine. Etter å ha strøket ansiktet mitt samtidig som silkedynetrekket mitt har jeg konkludert at huden min er mykere. Eneste minuset er at huden min var noe rød når jeg våknet. Er naturlig siden dette er mitt første retinol produkt, og jeg har sensitiv hud, men krysser fingrene at huden vil bli mer vant til det over tid.
Edyta | 19-04-2019
Bruker den over to uke som natt krem. Veldig behagelig og fløyelsmyk på huden. Kicks anbefaler å avvente før man bruker nattkrem (i tilfelle at man ønsker å bruke nattkrem). Jeg føler at produkt gir nok fuktighet og ernæring uten nattkrem. Jeg opplever også at huden ser mer spenstig ut, spesielt om morgenen ;)

Mer Informasjon

Lettabsorbert olje med 2 % av det mest innovative retinolkomplekset i markedet! Reduserer aldringstegn og synligheten av fine linjer og ujevn hudtekstur. Øker hudens fasthet og bidrar til en ungdommelig glød. Inneholder også 35 % squalane, som kapsler inn essensiell fuktighet og bevarer hudens mykhet.
Bruk: Påføres om kvelden på tørr, renset hud. Unngå området rundt øynene. Brukes alene eller under nattkrem. La den gjerne virke i 20 minutter før du påfører nattkrem. Produkter med retinoider bør ikke brukes sammen med dette produktet. Vaskes av om morgenen. Slutt straks å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Huden blir ekstra følsom ved bruk av dette produktet. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.
SQUALANE, C15-19 ALKANE, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, DIMETHYL ISOSORBIDE, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, BISABOLOL
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331