Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

2 % BHA + 1% Zinc Concentrate 30 ml
Kampanje 20%

2 % BHA + 1% Zinc Concentrate 30 ml

KICKS Beauty

Mettet, porerensende konsentrat som forfiner hudens tekstur og klarhet i løpet av natten. Inneholder BHA, som renser porene og løser opp urenheter.
239,20 kr
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
2 % BHA + 1% Zinc Concentrate
p90568373
v90568374
KICKS Beauty
NOK
239.2

Omtaler

Ronja | 18-09-2019
Elsker denne. Gir en klar hud med jevnere hudtone og mindre synlige porer.
Nadezhda | 20-05-2019
En perfekt serum! Hjelper vedlig bra mot uren hud og kviser. Jeg så resultater allerede neste dag. Ble mindre betennelse og rødhet. Synes det var helt genialt med dette produktet. Var veldig positiv overasket av resultatet. Selve strukturen av konsentratet er mer som en salve, men har ikke så mye å si for meg. NB! For å oppnå dette resultatet, bruk sammen med ansiktsrens og toner også med BHA (salicylsyre) og kun på kvelden, på morgen skal ikke syreprodukter brukes. helst ikke bland med AHA syrer. Maks i 2 måneder. Husk på SPF på dagen. Om en viss periode vil man merke at alt ble "verre" og at flere kviser ble betent, men det er poenget med fruktsyrer, ikke vær redd. Om en stund vil alt bli bedre :)

Mer Informasjon

Mettet, porerensende konsentrat som forfiner hudens tekstur og klarhet i løpet av natten. Inneholder BHA, som renser porene og løser opp urenheter. Den konsentrerte gelen trekker raskt inn i huden. Inneholder også sink-PCA, som reduserer talg og talgproduksjonen.
Bruk: Påføres om kvelden på tørr, renset hud. Unngå området rundt øynene. En lett prikkende følelse etter påføring er normalt. Brukes alene eller under nattkrem. Vaskes av om morgenen. Slutt straks å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Peeling gjør huden ekstra følsom for UV-stråling. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.
PROPANEDIOL, AQUA, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, C15-19 ALKANE, DICAPRYLYL CARBONATE, DISTARCH PHOSPHATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SALICYLIC ACID, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, DEHYDROACETIC ACID
Hudtype:Kombinert|Acneutsatt hud
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331