Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Moisture Skin Booster 150 ml

Moisture Skin Booster 150 ml

KICKS Beauty

KICKS Skin Booster er en lett og fuktighetsgivende essens som brukes for å tilføre intens og langvarig fuktighet.
179 kr

Omtaler

Oda | 05-05-2018
Er blitt helt avhengig av denne. Denne trekker inn umiddelbart og gir masse fukt uten å være seig. Bruker den morgen og kveld under annen krem. En virkelig gamechanger fra Kicks, og langt bedre enn fuktserumet på tube fra samme serie.
Kjersti | 10-03-2018
God og rimelig fuktighetsboost for huden. Jeg bruker den under ansiktsolje og syns det hjelper for å holde fuktigheten i huden hele dagen.
Gunn | 09-03-2018
Alle har godt av denne fuktighetsgivende og fuktighetsbindende skin boosteren! Etter rens og toner, før serum og fuktighetskrem. Må prøves!

Mer Informasjon

KICKS Skin Booster er en lett og fuktighetsgivende essens som brukes for å tilføre intens og langvarig fuktighet.
Inneholder hyaluronsyre og naturlig, Fairtrade-sertifisert sukker, som effektivt bidrar til å binde fuktighet og balansere huden. Fairtrade-sertifisert kokosekstrakt og Fairtrade-sertifisert grønn kaffe-ekstrakt med naturlige antioksidanter tilfører næring og fuktighet og gjør huden myk.
Gir næring og ny glød, bevarer fasthet og har en oppstrammende effekt på huden.
Brukes efter rensing, men för serum och dag-/nattkrem. Masseres inn huden med fingertuppene.
Volum:150 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331