Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Seductive Lift Mascara Black
Seductive Lift Mascara Black

Seductive Lift Mascara Black

KICKS Beauty

En perfekt all-in-one-maskara. Gir volum, lengde og separering samtidig som den hjelper til med å bøye vippene.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina T | 24-01-2019
Det er en god maskara men ikke helt for meg. Kosten separerer vippene og det er et pluss. I tillegg så er den lett å vaske av med bare vann og ansiktsvask.

Mer Informasjon

En perfekt all-in-one-maskara. Gir volum, lengde og separering samtidig som den hjelper til med å bøye vippene. Den stjerneformede gummikosten bygger volum og lengde hele veien fra rot til tupp, og den kommer til og bøyer vippene der det er behov. Når du snurrer på kosten samtidig som du påfører maskara, blir curling-effekten forsterket. Inneholder vitamin B5, som pleier og tilfører fuktighet.
AQUA, HYDROGENATED OLIVE OIL CETYL ESTERS, ORYZA SATIVA CERA, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, METHYLGLUCAMINE, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA SENEGAL GUM, PVP, CYCLOPENTASILOXANE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA, CYCLOHEXASILOXANE, CERA ALBA, SYNTHETIC WAX, SHOREA ROBUSTA RESIN, CAPRYLYL GLYCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONE, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED OLIVE OIL MYRISTYL ESTERS, LECITHIN, CETEARETH-20, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, PROPYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, BHT, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, ETHYLPARABEN, CI 77499
Volum:8 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331