Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Powerful Intensity Mascara Black
Powerful Intensity Mascara Black

Powerful Intensity Mascara Black

KICKS Beauty

En fyldig og tett maskarakost i fibrer som gir fint volum og definisjon. Det er lett å komme til de enkelte vippehårene, og man får et jevnt resultat.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fyldig og tett maskarakost i fibrer som gir fint volum og definisjon. Det er lett å komme til de enkelte vippehårene, og man får et jevnt resultat. Produktet er smidig og lett å påføre og legger seg jevnt rundt hvert vippehår. Smudge proof.
AQUA, POLYURETHANE-35, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PARAFFIN, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, METHYLGLUCAMINE, COPERNICIA CERIFERA CERA, ACACIA SENEGAL GUM, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, PHENOXYETHANOL, SILICA, DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPROPANEDIOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DIMETHICONOL, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, PHENYLPROPANOL, CI 77499
Volum:10 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331