Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eye Liner Stylo Black
Eye Liner Stylo Black

Eye Liner Stylo Black

KICKS Beauty

En eyeliner med filtspiss utformet for nøyaktig påføring. Gir en jevn og intenst svart linje som fremhever øynene med ett strøk. Tørker raskt og sitter hele dagen.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eye Liner Stylo
p89076461
v89076462
KICKS Beauty
NOK
99

Omtaler

Christine | 26-11-2019
Den beste eyelineren jeg har prøvd så langt. Blør ikke ut og er veldig lett å legge pent/raskt. Fargen er jevn, tett og helt sort. Noen eyelinere føler jeg ikke gir skikkelig sort farge eller at de blir lysere etter de har tørket, men denne er perfekt!

Mer Informasjon

En eyeliner med filtspiss utformet for nøyaktig påføring. Gir en jevn og intenst svart linje som fremhever øynene med ett strøk. Tørker raskt og sitter hele dagen. • Intens, dyp farge • Legger seg ikke i striper • Lang holdbarhet
• Påføres lett med én hånd, rekker til opptil 300 påføringer • Rikt kullpigment • Uten parabener
INGREDIENTS: AQUA, STYRENE/ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, CI 77266 [nano], LAURETH-21, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, TETRASODIUM EDTA, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331