Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Eyebrow Definer Brown

Eyebrow Definer Brown

KICKS Beauty

Øyenbrynsblyant som fyller ut, forbedrer og definerer brynene. Øyenbrynene rammer inn ansiktet og kan enkelt endre din look.
89 kr
Brown
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anna | 12-04-2018
Fin og myk blyant, men børsten er altfor kompakt og oppdelt. Funker veldig bra om jeg bare blender ut produktet med en rund brynsbørste.
Amanda | 23-02-2018
Ganske bra øyenbrynsblyant. Bruker fargen blonde, kald og fin farge til blondt hår.
Nica | 10-03-2016
Er veldig glad for at jeg fant denne! Bruker blonde. Dette er en av de få for folk med blondt hår som ikke vil ha røde pigmenter i brynspennen sin. Bruker den hver dag og er kjempe fornøyd!

Mer Informasjon

Øyenbrynsblyant som fyller ut, forbedrer og definerer brynene. Øyenbrynene rammer inn ansiktet og kan enkelt endre din look. Disse øyenbrynsblyantene har perfekt konsistens, er enkle å påføre og gir et holdbart resultat. Øyenbrynspenn som fyller ut brynene samtidig som den hjelper til med å definere og forme dem. Hver blyant har en børste for å forme og duse ut skarpe kanter. Gir naturlig definerte bryn Japanske og naturlige carnaubavokser gir en perfekt fast konsistens Uten parabener Eksklusiv blanding av C- og E-vitamin samt grønn te Fås i tre ulike farger som passer alle hårfarger
HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, MICROCRISTALLINA CERA, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, MYRISTYL MYRISTATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES,COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED CASTOR OIL, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, SORBITAN PALMITATE, STEARALKONIUM, HECTORITE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE CARBONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SILICA MAY CONTAIN: MICA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331