Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Makeup Brush Cleansing Mat
Kampanje 25%

Makeup Brush Cleansing Mat

KICKS Beauty

Perfekt påføring av makeup starter med rene sminkekoster. Denne matten for rengjøring av sminkekoster er lett å bruke og hjelper med å fjerne sminkerester, urenheter og olje fra busten.
44,25 kr59 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 10-03-2018
Det er så lett å vaske kostene med denne. Det går mye raskere, og hvite hårstrå som har blitt misfarget blir hvite igjen! Elsker den!
Gunn | 08-03-2018
Å vaske sminkekoster blir ikke lenger en kjedelig jobb med denne! Den er veldig lett å holde, og den effektiviserer virkelig rengjøringen. Til alle som bruker sminkekoster, er denne et must!
Frida | 07-03-2018
Veldig god til og rengjøre sminkekoster! Har prøvd flere større typer men denne er liten og lett og ha med og gjøre.

Mer Informasjon

Perfekt påføring av makeup starter med rene sminkekoster. Denne matten for rengjøring av sminkekoster er lett å bruke og hjelper med å fjerne sminkerester, urenheter og olje fra busten. Laget i silikon. Lateksfri.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331