Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lip Primer

Lip Primer

KICKS Beauty

En ufarget base for bruk under leppestift. Gir fuktighet, mykgjør og forfiner leppene.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Primer
p935371
v44965119
KICKS Beauty
NOK
99

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Jevner ut, fukter og klargjør leppene før leppeprodukt! Spesielt et must under matte leppestifter.
Monica | 30-09-2017
Liker dette produktet veldig godt. Det er hva det sier det er, en primer. Nå har jeg bare prøvd den med liquid lipsticks, men leppestiftene over blir mye mer behagelige å gå med, tørker ikke ut leppene i samme grad. MEN det jeg vil si, som også er ankepunktet mitt med dette produktet, er at det noen ganger forstyrrer laget med produkt man legger over. Med det mener jeg at det har en tendens til å bli litt 'patchy' og ujevnt, spesielt rett etter påføring. Går man over og jobber leppestiften litt mer inn får man det jevnere. Er uansett veldig glad for å ha denne i arsenalet. Den gjør at leppene ser litt mer livlige ut, i form av at man ikke blir tørr *sånn*, den lukter ingenting, og er enkel å påføre. Pluss, pluss!

Mer Informasjon

En ufarget base for bruk under leppestift. Gir fuktighet, mykgjør og forfiner leppene.
INGREDIENTS: HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYAMIDE-8, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYAMIDE-3, ISOPROPYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, BORON NITRIDE, DIISOSTEARYL MALATE, SILICA, MICA, ZEA MAYS OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, TRIBEHENIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, QUERCUS SUBER BARK EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, LAUROYL LYSINE, LACTIC ACID, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331