Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Matte Lipstick Cream Please
Matte Lipstick Cream Please

Matte Lipstick Cream Please

KICKS Beauty

Silkemyk leppestift som er utrolig pigmentert for å få en intens, heldekkende farge med matt resultat. Leppestiften er lett å påføre og merkes nesten ikke på leppene.
149 kr
Cream Please
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Silkemyk leppestift som er utrolig pigmentert for å få en intens, heldekkende farge med matt resultat. Leppestiften er lett å påføre og merkes nesten ikke på leppene. Inneholder vitamin A som bidrar til å pleie leppene, samt vannmelonolje og svarthyllolje, som har en beroligende effekt.
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, ORYZA SATIVA BRAN CERA, COPERNICIA CERIFERA CERA, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, ISOAMYL COCOATE, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, CALCIUM CARBONATE, MICA, CETYL ALCOHOL, CITRULLUS LANATUS SEED OIL, OPUNTIA FICUS-INDICA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, VANILLIN, TOCOPHEROL+/-:CI 15850, CI 77891, CI 19140, CI 77492, CI 77491, CI 42090, CI 774999
Farge:Beige
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331