Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Mattifying Primer

Mattifying Primer

KICKS Beauty

En klassisk, silkemyk primer, full av vitaminer og antioksidanter som glatter ut huden, fyller ut fine linjer og porer og gir en perfekt finish.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mattifying Primer
p927788
v44754752
KICKS Beauty
NOK
159

Omtaler

Helene | 30-07-2019
Lett og glatt primer som gjør jobben sin. Sminken holder lenge og gjevne ut med foundationen min. God primer for en billig pris!
Janne | 13-07-2019
Denne primeren er lett å påføre og den føles lett på huden. Den gjorde slik at sminken sitter på en måte den aldri har gjort før, og jeg fikk en fin og matt finish. Jeg elsker denne. Den holder hele dagen, og jeg likte også at den sitter godt på veldig oljete områder i ansiktet. Jeg elsker denne og kommer garantert til å kjøpe den flere ganger. Rimelig pris også, for et så bra produkt.
Nathalie | 11-06-2019
Denne er helt fantastisk! Sminken legger seg kjempefint og holder en hel arbeidsdag og enda lengre. Jeg plages med acne, men denne bryter meg ikke ut.

Mer Informasjon

En klassisk, silkemyk primer, full av vitaminer og antioksidanter som glatter ut huden, fyller ut fine linjer og porer og gir en perfekt finish. Ufarget, lett sammensetning som gjør at foundation sitter lenger.
INGREDIENTS: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, DIMETHICONE/ VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, SILICA, NYLON-12, SODIUM HYALURONATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, TRIBEHENIN, CERAMIDE 2, PEG-10 RAPESEED STEROL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL.
Volum:28 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Acneutsatt hud
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331