Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hydrating Primer
KICKS Club 25%

Hydrating Primer

KICKS Beauty

En fuktighetsgivende primer med opprinnelse i sveitsisk kildevann.
159 kr
(119,25 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Helena | 11-03-2018
Så herlig å ta på. Så skjønn følelse når du har den på. Gjør virkeligen at foundtion etterpå.
Christine | 11-03-2018
Denne er utrolig god og gir en perfekt base for sminke
Anette | 23-02-2018
Føles fuktighetsgivende og jevner lett ut porer og ujevnheter. På min hud forstyrrer den dessverre resten av basesminken i løpet av dagen. Den er pen de første timene, men not so much etter seks-syv timer. Jeg har kombinasjonshud.

Mer Informasjon

En fuktighetsgivende primer med opprinnelse i sveitsisk kildevann. En herlig avkjølende primer som fyller ut fine linjer, reduserer forekomsten av porer, gir fuktighet hele dagen og er en fin base til foundation.
INGREDIENTS: AQUA (WATER), CAPRYLYL METHICONE, GLYCERIN, PEG-12 DIMETHICONE/PPG-20 CROSSPOLYMER, BISPEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE, PARFUM (FRAGRANCE), MENTHYL LACTATE, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t- BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, CI 42090 (BLUE 1)
Hudtype:Normal|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331