Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Contour Stick 01 Light
WEEKEND DEAL 30%

Contour Stick 01 Light

KICKS Beauty

En contouring- og highlightingstick som er perfekt å bruke når du er på farten. Kremaktig, foundationlignende konsistens som gjør den lett å påføre og jobbe med.
179 kr
(125,30 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
01 Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kine | 07-03-2018
Dette er den beste cream contouren jeg har prøvd, danker ut ABH lett. Jeg bruker fargen «light» og elsker at den er såpass kald i contour fargen. Den blender veldig lett og gir et jevnt resultat. Er drøy i bruk og varer lenge. Anbefales!

Mer Informasjon

En contouring- og highlightingstick som er perfekt å bruke når du er på farten. Kremaktig, foundationlignende konsistens som gjør den lett å påføre og jobbe med. Gir en matt finish som holder lenge.
TRIETHYLHEXANOIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, CANDELILLA CERA, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BEHENYL BEESWAX, OZOKERITE, STEARYL BEESWAX, SYNTHETIC BEESWAX, NYLON-12, CYCLOPENTASILOXANE, SILICA, ILLITE, TALC, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, KAOLIN, TOCOPHERYL ACETATE +/- : CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499
Farge:Brun
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331