Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Medium/Dark, 200 ml
Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Medium/Dark, 200 ml
p89872782
v89872783
KICKS Beauty
NOK
249

Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Medium/Dark, 200 ml

KICKS Beauty

Farget og hurtigtørkende selvbrunings-kroppsmousse som umiddelbart gir en naturlig solkysset hudtone.
249 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karoline | 27-07-2019
Den gir en utrolig fin brunfarge, og lukten er heller ikke så ille. Men den er gjennomsiktig når man smører den på, noe som gjør det veldig lett å overse steder på kroppen.
Josefine | 12-06-2019
Denne selvbruningen fra KICKS Beauty er best! Den dufter godt av fersken. Fargen ble jevn (brukte en vott) og den gir ganske mye farge. Føler denne er minst like bra som dyrere merker. Godt jobbet KICKS Beauty!
Siri | 23-07-2018
Er imponert over at dette produktet er såpass bra, og så langt enig i at det er på høyde med dyrere produkter. Men muligens er den litt mer « ujevn» i lengden ( legger igjen litt rester). Jeg har prøvd både å la den virke helt ut, og det å dusje av etter noen timer. Absolutt verdt en sjanse!

Mer Informasjon

Farget og hurtigtørkende selvbrunings-kroppsmousse som umiddelbart gir en naturlig solkysset hudtone. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme, hudstyrkende ingredienser og ekstrakt av rødalger. Det er lett å se hvor moussen er påført, og den gir et jevnt resultat. En lett nyanse oppnås allerede etter to timer, og full effekt oppnås etter fire timer. Du kan selv bestemme hvor intens fargen skal være, ved å velge å vaske den av i virketiden.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIHYDROXYACETONE, ETHOXYDIGLYCOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, CARAMEL, PPG-5-CETETH-20, PARFUM, SACCHARIDE ISOMERATE, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, MALTODEXTRIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM METABISULFITE, DECYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331