Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Instant Bronzing Body Gel Medium/Dark 200 ml

Instant Bronzing Body Gel Medium/Dark 200 ml

KICKS Beauty

Lett og farget fuktighetsgivende kroppsgel med selvbruningseffekt som umiddelbart gir en naturlig solkysset hudtone.
249 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Instant Bronzing Body Gel Medium/Dark 200 ml
p90571036
v90571037
KICKS Beauty
NOK
249

Omtaler

S | 05-10-2019
Til denne prisen og hvor god denne er fortjener den absolutt 5 stjerner! Har alltid brukt st tropez express, men pga prisen er det bedre å gå over til denne dersom man bruker selvbruning regelmessig
Kjersti | 08-09-2019
Fin farge og enkelt å påføre! Gir en jevn og naturlig farge. Lukter godt når du påfører den, men får en selvbrunings lukt etter en stund, tar også litt tid før den tørker inn i huden. Alt i alt et godt produkt til en rimelig pris!

Mer Informasjon

Lett og farget fuktighetsgivende kroppsgel med selvbruningseffekt som umiddelbart gir en naturlig solkysset hudtone. Den innovative sammensetningen inneholder en spesialutviklet parfyme, hudstyrkende ingredienser og ekstrakt av rødalger. Det er lett å se hvor gelen er påført, og den gir et jevnt resultat. En lett nyanse oppnås allerede etter to timer, og full effekt oppnås etter fire timer. Du kan selv bestemme hvor intens fargen skal være ved å vaske den av i løpet av virketiden. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium og Medium/Dark.
AQUA, DIHYDROXYACETONE, DIMETHICONE, C15-19 ALKANE, GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, CARAMEL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SACCHARIDE ISOMERATE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, PHENOXYETHANOL
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331