Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kroppspleieserien Skin Treat fra KICKS Beauty er en unik serie med Fairtrade hudpleie. KICKS Skin Treat består av to ulike serier - Virgin Olive Oil og Natural Oils. Virgin Olive Oil inneholder 7 produkter som fotkrem, håndkrem, massasjeolje, dusjolje og peeling som er basert på olivenolje som er naturlig fuktighetsgivende. Natural Oils består av 6 produkter som body lotion, håndkrem, deodorant, håndsåpe og leppebalm som inneholder oljer fra maccademianøtten, aprokoskjerne og oliven. KICKS Beauty har i tillegg økologisk hudpleieserie. De herlig produktene er basert på ekologisk kokosolje, olivenolje og sheasmør. Kroppspleieserien Redy, Set, Glow Body inneholder aktive ingredienser med naturlig opprinnelse. PHA, Polyhydroxy acid, er en effektiv, men mild syre som gir huden mest mulig glød. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331