Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Daily Gradual Tan Quick-Drying Face Jelly Light/Medium, 50 ml
Daily Gradual Tan Quick-Drying Face Jelly Light/Medium, 50 ml
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Daily Gradual Tan Quick-Drying Face Jelly Light/Medium, 50 ml

KICKS Beauty

Transparent og fuktighetsgivende gel som tørker ekstra raskt og med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone.
59,15 kr
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Gradual Tan Quick-Drying Face Jelly Light/Medium, 50 ml
p90459415
v90459416
KICKS Beauty
NOK
59.15

Mer Informasjon

Transparent og fuktighetsgivende gel som tørker ekstra raskt og med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone. Gelen inneholder en spesialutviklet parfyme, og er beriket med hudstyrkende ingredienser, ekstrakt fra rødalger og hyaluronsyre. Tørker raskt og gir en jevn, solkysset hudtone. Full effekt etter 2–5 dager. Finnes i følgende nyanser: Light/Medium og Medium/Dark
AQUA, ALCOHOL DENAT., ETHOXYDIGLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, DIHYDROXYACETONE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331