Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Silicone Cleansing Brush Pink

Silicone Cleansing Brush Pink

KICKS Beauty

En revolusjon innen verktøy til ansiktsrens. Kicks Silicone Cleansing Brush eksfolierer skånsomt og renser porene slik at huden får en naturlig glød.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Silicone Cleansing Brush
p89764424
v89764426
KICKS Beauty
NOK
79

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Jeg kan ikke lenger rense ansiktet uten denne! Påfører rens i ansiktet, så tar jeg vann på denne og bruker den til å massere i sirkulære bevegelser. Den effektiviserer rensen av porene og øker blodsirkulasjonen, som igjen hjelper på cellefornyelsen og opptak av næringsstoffer og utskillelse av avfallsstoffer i huden!
L | 21-02-2018
Hade ingen som helst förväntning på denna utan köpte den mer som en kul grej. Men wow! Märkte skillnad på huden efter bara några dagar. Jag fick mindre fina linjer och mer glöd i ansiktet. Den gör så att huden verkligen suger in mitt serum supersnabbt och huden känns superlen och fräsch efteråt!

Mer Informasjon

En revolusjon innen verktøy til ansiktsrens. Kicks Silicone Cleansing Brush eksfolierer skånsomt og renser porene slik at huden får en naturlig glød. Den myke silikonbusten er både skånsom mot huden og antibakteriell. For mer dyptvirkende rensing tar du renseprodukt på kosten og påfører det etter at makeupen er fjernet. Ved å massere huden stimulerer du blodsirkulasjonen, og den skånsomme eksfolieringen gjør at huden lettere absorberer krem og serum. Brukes daglig.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331