Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Konjac Sponge Black Charcoal
Kampanje 20%

Konjac Sponge Black Charcoal

KICKS Beauty

En konjac-svamp, mettet med sort kullpudder, som fungerer som en naturlig antioksidant og bidrar til å fjerne urenheter samtidig som det absorberer overflødige ...
55,20 kr
69 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Konjac Sponge
p90166685
v90166686
KICKS Beauty
NOK
55.2

Omtaler

Marie | 09-03-2019
Elsker å bruke denne til min tørre og acneutsatt hud, veldig bra til å blande med litt såpe og få av rester av sminke og dø hud, som ligger i porene. Får en veldig fin glød etter hver bruk og er et veldig bra produkt å bruke før man legger på et lag med fuktighetskrem eller sminke, for et finere slutt resultat

Mer Informasjon

En konjac-svamp, mettet med sort kullpudder, som fungerer som en naturlig antioksidant og bidrar til å fjerne urenheter samtidig som det absorberer overflødige gifter og oljer Svampen glir med en friksjonsfri følelse over huden så renseprosessen føles ekstra mild mot ansiktet og øynene. Svampen eksfolierer varsomt, reduserer porene og gjenoppretter hudens naturlige glød. Svampen er 100 % naturlig og laget av vegetabilske fibre.
Slik gjør du: Fukt svampen i vann og klem til svampen er myk. Påfør din favoritt-makeupfjerner på svampen og dyprens huden din med forsiktige sirkelbevegelser. Skyll etter bruk og la svampen lufttørke. For best mulig resultat bør svampen skiftes ut etter 2-3 måneder.
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331