Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Moisture Day Cream
Moisture Day Cream
Moisture Day Cream

Moisture Day Cream

KICKS Beauty

Moisture Day Cream ger din hud en stor dos fukt som verkar hela dagen. Moisture Day Cream innehåller effektiva antioxidanter som skyddar.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Oda | 05-05-2018
Veldig lett og god krem som gir mye fukt. Har fungert fint for min til tider kjipe kombinasjonshud! Setter pris på at den kommer i tube. Lukter mildt av blomster eller frukt, men lukten forsvinner raskt.
Kristin | 28-02-2018
Denne ansiktskremen er god å ha i tider med uren og tørr hud. Den føles lett på huden og gir god fuktighet som varer lenge!
Anette | 28-02-2017
Denne overrasket stort, er blitt veldig glad i den! Den trekker fort inn i huden, og gir godt med fukt. Siden den trekker såpass fort inn så trenger jeg ikke å vente så lenge med å påføre primer og foundation. Synes den lukter godt, og etterlater en fresh følelse.

Mer Informasjon

Moisture Day Cream ger din hud en stor dos fukt som verkar hela dagen. Moisture Day Cream innehåller effektiva antioxidanter som skyddar.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331