Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Vitamin C Peeling Pads

Vitamin C Peeling Pads

KICKS Beauty

Ready, Set, Glow! Peeling pads for ansiktet med PHA-syrer for en eksfolierende og fuktighetsgivende effekt. 50 stk. Vitamin C er Fairtrade-merkete.
129 kr

Omtaler

Guro | 26-07-2018
elsker denne. bruker den fast par-tre ganger i uken, og huden blir veldig frisk og glødende. eneste minus er at huden føles litt klissete etterpå. men dette forsvinner når man tar på fuktighetskrem.
Kloe | 04-07-2018
Effektivt og brukervennlig produkt til en svært god pris. Jeg har tørr hud som tidvis kan bli sensitiv, men denne behandlingen er ikke for tøff, selv ved daglig bruk. Huden blir synlig jevnere etter påføring.
Heihei | 22-04-2018
Veldig bra peelingpads, til en utrolig pris! Har hjulpet meg med å fjerne/minske mange røde flekker etter kviser og jevner ut hudtonene

Mer Informasjon

Ready, Set, Glow! Peeling pads for ansiktet med PHA-syrer for en eksfolierende og fuktighetsgivende effekt.
50 stk.
Vitamin C er Fairtrade-merkete.
Stryke pads over ansiktet og la væsken bli absorbert av huden, og avslutt med serum / dagreme eller natt maske.
Kan brukes daglig, morgen og / eller kveld. Det kan stramme noe av huden umiddelbart etterpå som forsvinner etter en stund, og fullstendig etter påfølgende serum eller dag / nattkrem.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331