Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Melting Cleansing Butter

Melting Cleansing Butter

KICKS Beauty

Et fyldig rensesmør for alle hudtyper. Inneholder mykgjørende sheasmør og vegetabilske oljer. Smøret smelter effektivt bort smuss og vannfast sminke.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Melting Cleansing Butter
p89612115
v89612116
KICKS Beauty
NOK
129

Omtaler

Marit | 14-09-2019
Absolut den beste! Smelter sminken momentant, ikke fet og har en veldi mild behagelig duft. Den er bedre enn Clinique sin balm!
Christina T | 24-01-2019
Denne fjerner all sminke og huden føles veldig fresh etter på. Men for meg lukter den litt for mye så vil prøve andre lignende renseprodukter. Men absolutt verdt å kjøpe igjen!
Andrea | 29-12-2018
Fikk i julegave og har prøvd den nå i romjulen til å fjerne festsminke og den fjerner til og med JeffreeStar sine liquid lipstick uten noen skrubbing. Jeg er virkelig oppriktig talt imponert og vil kjøpe denne selv når jeg går tom. Brukte kanskje tre fingertupper med produkt på å fjerne all sminke fra panne til hals og det inkluderer den siste kladden for å fjerne det jeg misset første gangen!

Mer Informasjon

Et fyldig rensesmør for alle hudtyper. Inneholder mykgjørende sheasmør og vegetabilske oljer. Smøret smelter effektivt bort smuss og vannfast sminke. Kan gjerne brukes før rensing med for eksempel Pure & Simple Gentle Cleansing Mousse som første trinn i din dobbeltrenserutine.
Produktet er dermatologisk testet og inneholder parfyme. Vegan.
Slik gjør du: Ta opp produktet med fingrene og masser det på tørr hud. Tørk av med en bomullspad eller fuktig klut.
Ethylhexyl palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Paraffin, Olea Europaea Fruit Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Parfum
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331