Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Gentle Cleansing Mousse 150 ml
Kampanje 20%

Gentle Cleansing Mousse 150 ml

KICKS Beauty

Pure & Simple Cleansing mousse er et renseskum utviklet for å fjerne makeup og smuss effektivt og skånsomt.
79,20 kr
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gentle Cleansing Mousse
p89612113
v89612114
KICKS Beauty
NOK
79.2

Omtaler

Marte | 23-05-2019
Fikk denne anbefalt når jeg dro for å kjøpe ny cleanser på kicks. Den funker helt ok, men den inneholder STERK parfyme. Hele fjeset lukter parfyme flere timer etterpå, også gjennom sminken, om jeg har brukt den tidlig på dagen... Svir også ved bruk rundt øynene, men vet ikke om det er cleanseren eller parfymen som gjør dette. Skal ikke brukes mer
Oda | 05-05-2018
Deilig mousse som fjerner sminke og renser godt. Den er litt strippende på min fuktfattige hud, men jeg følger alltid opp med krem etterpå, så det går fint. Inneholder parfyme, men lukter ikke altfor mye.

Mer Informasjon

Pure & Simple Cleansing mousse er et renseskum utviklet for å fjerne makeup og smuss effektivt og skånsomt. Det fyldige skummet renser uten å tørke ut huden, takket være innholdet av fuktighetsgivende glyserin og økologisk havreekstrakt. Huden føles oppfrisket og myk etter bruk.
Produktet er dermatologisk testet og inneholder parfyme. Vegan.
Slik gjør du: Masser inn moussen på våt hud og skyll med lunkent vann.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sucrose, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Avena Sativa Kernel Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, C12-13 Alkyl Lactate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Parfum.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331