Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml

Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml

KICKS Beauty

Denne klare 8-timers behandlende gelen med innovativ minnetekstur gjenoppretter hudens fuktbalanse i alle hudlag og fyller ut huden.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

A | 09-06-2019
Ansiktsløfting på boks for oss i 40 årene med sensitiv hud. Anbefales varmt. Litt vanskelig konsistens (litt hard gele) og tar tid å få jevnt på huden, men føles god og kjølig og avslappende å ha på, (etter serum) og dagen etterpå (brukes natt),er huden veldig glatt, fast og fuktet. Superbra nattmaske jeg skal kjøpe igjen. Brukt Origins overnight mask før, men følt den kan være litt sterk og irritere av og til,denne fra Kicks Beauty irriterer overhode ikke, mild samtidig som den er effektiv.
Christina T | 04-05-2019
Ble positivt overrasket over denne! Huden føles så myk og glatt om morningen etter å ha brukt denne. Den er veldig drøy i bruk, trenger ikke mye av geleen for å ha nok til hele ansiktet. Bruker den både med og uten serum under. Har ikke brukt den lenge nok til å se om den holder alt den lover, men blir absolutt å kjøpe den igjen.

Mer Informasjon

Denne klare 8-timers behandlende gelen med innovativ minnetekstur gjenoppretter hudens fuktbalanse i alle hudlag og fyller ut huden. Det er fordi den inneholder fire typer hyaluronsyre som effektivt trenger inn i de ulike hudlagene. Videre inneholder den bioteknisk utviklede glycokines, som stimulerer hudcellenes egen produksjon av hyaluronsyre og som gir en fastere hud.
Brukes 1–2 ganger i uken, men kan med fordel brukes flere ganger per uke. Erstatt nattkremen med denne gelen, og la den være det siste trinnet i kveldens hudpleierutine. Vaskes av om morgenen. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.
AQUA, HYDROLYZED YEAST EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, LECITHIN, SACCHARIDE ISOMERATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, POLYGLUCURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM LAURATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL,PARFUM
Volum:50 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331