Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rejuvinating Hydrogel Eye Patches
Rejuvinating Hydrogel Eye Patches
Rejuvinating Hydrogel Eye Patches

Rejuvinating Hydrogel Eye Patches

KICKS Beauty

Rejuvinating Under-Eye Patches er en øyemaske i hydrogelmateriale som er rikelig gjennomfuktet i et serum og utformet for å legge seg som et ekstra lag på huden.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kloe | 31-05-2019
Kjølende effekt, godt med fukt og grei lukt. Mindre søppel enn med engangsforpakninger. Problemet med produktet, som gjør at jeg ikke kommer til å kjøpe det igjen, er at de sklir nedover kinnet og må dyttes på plass igjen gjentatte ganger, selv om man inntar horisontalen. Jeg ender ihvertfall opp med kinnmaske istedenfor øyemaske.
Karianne | 13-05-2019
Denne har fin effekt på partiet under øynene. Den demper hevelser, hvisker ut tydelige overganger og gir grei fukt. Jeg syns pakningen ser billig ut, plastdelene som føler med er ikke spesielt bra. Også syns jeg det lukter litt grønnsåpe av produktet. Kommer ikke til å kjøpe igjen.
Christina T | 13-05-2019
Liker disse veldig godt! Har ikke prøvd andre, så kan ikke sammenligne med lignende produkter. Oppbevarer boksen i kjøleskapet og de er veldig behagelig å ha på. Vet ikke om de minsker verken poser eller fine linjer, men føler likevel at resultatet etter bruk er synlig.

Mer Informasjon

Rejuvinating Under-Eye Patches er en øyemaske i hydrogelmateriale som er rikelig gjennomfuktet i et serum og utformet for å legge seg som et ekstra lag på huden. Serumet inneholder fuktbindende ingredienser som glyserin og kokosvann samt beroligende aloe vera-ekstrakt. I tillegg inneholder det beskyttende antioksidanter fra bærekstrakt og koffeinekstrakt. De virker sammen for å friske opp huden, samtidig som de reduserer poser under øynene.
Dermatologisk testet.
Slik gjør du: Rengjør og tørk ansiktet. Legg øyemasken på huden under øynene. La den virke i 15 minutter før den fjernes. Masser forsiktig inn gjenværende serum.
Aqua, Glycerin, Agar, Cocos Nucifera Water, Caffeine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Xanthan Gum, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Carrageenan, Disodium Edta, Ci 77891, Mica, Ci 42090, Dipotassium Glycyrrhizate, Methylparaben, Parfum.
Hudtype:Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331