Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Rejuvinating Hydrogel Eye Patches
Rejuvinating Hydrogel Eye Patches
Rejuvinating Hydrogel Eye Patches
Kampanje 20%

Rejuvinating Hydrogel Eye Patches

KICKS Beauty

Rejuvinating Under-Eye Patches er en øyemaske i hydrogelmateriale som er rikelig gjennomfuktet i et serum og utformet for å legge seg som et ekstra lag på huden.
159,20 kr
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rejuvinating Hydrogel Eye Patches
p90214595
v90214596
KICKS Beauty
NOK
159.2

Omtaler

Mina | 08-11-2019
Jeg synes disse er skikkelig digge! Jeg lar de renne litt av seg før jeg legger dem under øynene, da holder de seg fint på plass. De gir en avkjølende effekt og jeg ser mer opplagt ut!
Roxana | 03-10-2019
Jeg har tørr hud rundt øyene mine. Patchesene gir ikke fukte og jeg ser ingen effekt egentlig. For å ikke nevne at de sklir nedover skinnet. Jeg skal ikke kjøpe dem igjen.
Kloe | 31-05-2019
Kjølende effekt, godt med fukt og grei lukt. Mindre søppel enn med engangsforpakninger. Problemet med produktet, som gjør at jeg ikke kommer til å kjøpe det igjen, er at de sklir nedover kinnet og må dyttes på plass igjen gjentatte ganger, selv om man inntar horisontalen. Jeg ender ihvertfall opp med kinnmaske istedenfor øyemaske.

Mer Informasjon

Rejuvinating Under-Eye Patches er en øyemaske i hydrogelmateriale som er rikelig gjennomfuktet i et serum og utformet for å legge seg som et ekstra lag på huden. Serumet inneholder fuktbindende ingredienser som glyserin og kokosvann samt beroligende aloe vera-ekstrakt. I tillegg inneholder det beskyttende antioksidanter fra bærekstrakt og koffeinekstrakt. De virker sammen for å friske opp huden, samtidig som de reduserer poser under øynene.
Dermatologisk testet.
Slik gjør du: Rengjør og tørk ansiktet. Legg øyemasken på huden under øynene. La den virke i 15 minutter før den fjernes. Masser forsiktig inn gjenværende serum.
Aqua, Glycerin, Agar, Cocos Nucifera Water, Caffeine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Xanthan Gum, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Carrageenan, Disodium Edta, Ci 77891, Mica, Ci 42090, Dipotassium Glycyrrhizate, Methylparaben, Parfum.
Hudtype:Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331