Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mud Mask Spatula
SUPERSALE 50% på SALGS-prisen

Mud Mask Spatula

KICKS Beauty

KICKS MUD MASK SPATULA sikrer jevn og ren påføring av en leirmaske. Den myke, syntetiske busten gjør det lett å påføre produktet i et jevnt lag, og du bruker også mindre mengde av produktet.
19,75 kr
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mud Mask Spatula
p89850859
v89850860
KICKS Beauty
NOK
19.75

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Sååå mye bedre å påføre ansiktsmasker med denne! Masken blir jevnere fordelt, og det ser og føles så profesjonelt ut! Påfører produktet på børsten og så pensler jeg på vertikale lange børstestrøk, fra midten av ansiktet og utover. Bruker den til alle typer ansiktsmasker (vasker den med brush shampoo etterpå) unntatt peel-off masker, da passer silikon spatulaen best :)
Anne | 08-03-2018
Elendige greier. Limet løsnet etter to ukers bruk. Skylte den bare med lunka vann og la den til tørk. Ikke kast bort penger på denne.

Mer Informasjon

KICKS MUD MASK SPATULA sikrer jevn og ren påføring av en leirmaske. Den myke, syntetiske busten gjør det lett å påføre produktet i et jevnt lag, og du bruker også mindre mengde av produktet. Kosten absorberer ikke mye av produktet og er lett å rengjøre. Slik gjør du: Ta produkt på kosten og påfør et jevnt lag i ansiktet ved hjelp av lange, feiende bevegelser.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331