Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anti Stress Sheet Mask
Kampanje 25%

Anti Stress Sheet Mask

KICKS Beauty

Anti Stress sheet mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet.
44,25 kr59 kr

Omtaler

Frida | 07-03-2018
Veldig god sheetmask som roer ned huden, føles kjølende og deilig når du har den på. Er mye serum i en pakke også!
Thea | 22-02-2018
For en fantastisk bra sheet mask! Følger formen til ansiktet og låser rettt og slett serumet inne slik at ansiktet får det den skal ha. Roer ned min ellers røde hud og er et must have i en travel uke. Anbefales!
Anita | 30-08-2017
Fantastisk maske som roer ned huden, avkjøler og fukter ! Huden kjennes så sykt bra ut etter å ha sittet med denne skjønnheten. Stort pluss at selve masken er bio-cellulose som former seg etter ansiktet og låser inn fukten. Kommer deffinitivt til å prøve mer!

Mer Informasjon

Anti Stress sheet mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet. Den er rikelig gjennomfuktet med 22 ml serum som inneholder:
Beroligende aloe vera og hyllebærekstrakt
-Fuktighetsgivende glyserin og risekstrakt
-Hudkondisjonerende allantoin og betain
-Kamilleekstrakt som bidrar til å dempe røde partier
Sammensetningen av serumet og utformingen av masken bidrar til at huden får tilført denne optimale sammensetningen med umiddelbar fuktighet som beroliger stresset hud.
Dermatologisk testet og kan tas med i håndbagasjen.
Slik gjør du: Rens ansiktet og tørk det. Åpne posen og fjern forsiktig de beskyttende lagene rundt masken. Ta masken på ansiktet og juster den så den passer rundt øyne og munn. La den virke i 15 minutter og ta den deretter av. Masser lett inn gjenværende serum.
Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Allantoin, Betaine, Butylene Glycol, Arginine, Centella Asiatica Extract, Cocos Nucifera Water, Cocos Nucifera Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Simethicone, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum.
Hudtype:Tørr
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331