Kérastase kjøp hårkur fra kérastase hos kicks - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Kérastase hårinpakning & hårkur

19 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hårkur fra Kérastase 

Akkurat som huden din føles enda bedre hvis du smører den inn regelmessig, fremmes også hårhelsen hvis du ofte skjemmer bort hårstråene og hodebunnen med fuktighetsgivende og næringsgivende ingredienser. En hårkur, eller hårmasker som de også kalles, kan både være fuktighetsgivende for ekstra tørt hår eller styrkende for hår som har blitt skadet og svekket av kjemiske behandlinger og varme stylingverktøy. Hos KICKS finner du et bredt sortiment av både fuktighetsgivende og styrkende hårkurer fra Kérastase, samt sjampo, balsam og hårolje. Hvis du vil style håret med hårspray, mousse eller serum, finner du selvfølgelig også hårstyling fra Kérastase hos oss. Velkommen til en av våre butikker eller besøk oss på nettet! 

Finn kur fra Kérastase hos KICKS 

Det franske skjønnhetsmerket Kérastase så dagens lys allerede i 1964, og er i dag et av verdens mest populære og bestselgende hårpleiemerker, med et bredt utvalg av både styling og pleie for håret. Hos KICKS finner du et stort sortiment av produkter fra Kérastase, ikke minst når det gjelder hårkurer. Vil du gi håret fuktighet i dybden? Styrke hårstråene og gjøre dem mer motstandsdyktige mot slitasje? By håret på litt ekstra luksuriøs glans? En hårkur fra Kérastase klarer faktisk det meste - og mer! I Kérastases profesjonelle hårpleieserier finnes det kurer som kan behandle forskjellige typer hår og hårproblemer, inkludert tørt og slitt hår, krøllete hår, tynnende hår og farget hår. Her finner du også kurer som gir ekstra glans, byr på fint volum, har en styrkende effekt eller gjør hårstråene uimotståelig myke, for eksempel. Du finner et bredt utvalg av kurer fra Kérastase hos KICKS. Hvilken passer best for deg og ditt hår? Følg guiden vår nedenfor! 

Kérastase Blond Absolu  

Blond Absolu-serien er en hårpleieserie som er spesielt utviklet for bleket, stripet og ekstra følsomt hår. I tillegg til å styrke hårstråene og gi dem fuktighet og, kan Blond Absolu også dempe varme og gule nyanser i håret og gi det ny styrke og vakker glans. Serien inneholder hårkurer som både bidrar til å bevare farge og har en styrkende og fuktighetsgivende effekt.  

Kérastase Résistance  

Résistance er en hårpleieserie som er spesielt tilpasset for å styrke et svært skadet og behandlet hår. Ved hjelp av aktive ingredienser, som creatine R, taurin og maleinsyre, får håret ny styrke og vitalitet. Hårpleieserien tilbyr hårmasker som reparerer og styrker hårfibrene i dybden og gir en forbedret elastisitet.

Kérastase Chroma Absolu 

En dypt pleiende hårpleieserie som er spesielt utviklet for skadet og/eller fargebehandlet hår med en porøs følelse. Inneholder styrkende ingredienser, som aminosyrer og centella asiatica, som kan trenge inn i hårfibrene og ha en utjevnende og styrkende effekt på porøse hårstrå. Serien inneholder både pleiende og glansgivende hårmasker som motvirker at håret blir porøst og gir en myk følelse.  

Kérastase Nutritive 

Nutritive er en hårpleieserie som er spesielt utviklet for å gi næring og pleie til tørt hår og gjøre det mykere, smidigere og mer glansfullt. Ved hjelp av aktive ingredienser får håret næring og pleie helt inn i hårfibrene, en effekt som varer lenge. Serien inneholder dyptvirkende hårmasker som gir intens ernæring, både i dybden og på de ytre lagene av hårene.  

Kérastase Genesis 

Genesis er en hårpleieserie som er spesielt utviklet for et svekket hår som ofte rammes av hårtap på grunn av ødelagte hårstrå. Ved hjelp av aktive ingredienser, blant annet fra edelweiss, taurin og ingefærrot, får håret ny styrke, mykhet og nydelig glans. Hårkurene kan blant annet skape en sterk hinne rundt røttene, det reduserer risikoen for hårtap.  

 
Kérastase Spécifique 

Spécifique er en hårpleieserie som både fremmer en sunn og balansert hodebunn, samt hjelper et hår som føles som det begynner å tynnes ut. Ved hjelp av ingredienser som rhamnose og complexe aox forebygges periodisk hårtap, samtidig som den har en beroligende effekt på hodebunnen. Hårmaskene styrker hårets motstandskraft og gir det både en fyldigere følelse, nydelig glans og en fantastisk mykhet, mens hodebunnen får fuktighet og ubehag lindres. 

Kérastase Chronologiste 

Chronologiste er en hårpleieserie som er spesielt utviklet for å motvirke tegn på aldrende hodebunn og hår. Ved hjelp av aktive ingredienser som hyaluronsyre og vitamin E får både hår og hodebunn en vitaliserende og oppkvikkende boost, mens den finjusterte duften av trerose, tre og musk gir en luksuriøs og sensorisk opplevelse. I serien inngår hårmasker som gir både hår og hodebunn intens pleie og motvirker krus.  

Kérastase Elixir Ultime 

Elixir Ultime er et hårpleieserie som gir håret ekstra glans og pleie. Ved hjelp av marulaolje og kameliaolje får håret ny mykhet og en glansfull glød med en fjærlett, silkeaktig følelse. I serien inngår hårmasker som har en styrkende og utglattende effekt, samtidig som de gir håret pleie i dybden. Håret føles mer levende og får en vakker glans.  

 

 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024