Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Colour Renew Conditioner 250 ml

Colour Renew Conditioner 250 ml

John Frieda

En balsam som gjenoppretter de blonde tonene i håret og nøytraliserer gule og grønne messingtoner ved hjelp av optiske lysforsterkere og lavendelekstrakt.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Colour Renew Conditioner
p851008
v37797719
John Frieda
NOK
99

Mer Informasjon

En balsam som gjenoppretter de blonde tonene i håret og nøytraliserer gule og grønne messingtoner ved hjelp av optiske lysforsterkere og lavendelekstrakt. Har ekstra god virkning på skadede og ømfintlige områder. Virkestoffene legger seg rundt hårstråene og gjenoppretter skadede hårstrå og gjør håret strålende blondt igjen. Lilla er kontrastfargen til gul i fargesirkelen og nøytraliserer det gule i håret, som også kan se messinggrønt ut. Resultatet er lysere hår med kaldere toner, ikke oransjegult.
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-4, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, PEG-14M, Dimethiconol, Amodimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Malic Acid, Propylene Glycol, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Trideceth-9, Glycine, Sodium Chloride, Pentylene Glycol, Bisabolol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, Parfum, Ext. Violet 2, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331