Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Heavenly Luxe™ Angled Radiance Brush #10
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ Angled Radiance Brush #10

IT Cosmetics

Denne supertette, vinklede børsten gjør det enkelt å påføre krem- og pudder-highlightere og -bronzere.
365 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne supertette, vinklede børsten gjør det enkelt å påføre krem- og pudder-highlightere og -bronzere. Med de ultra-myke, prisvinnende syntetiske Heavenly Luxe-hårene, g som ikke faller av og et spesiallaget børstehode, føyer børsten seg etter de naturlige konturene og vinklene i ansiktet ditt for en feilfri og naturlig definisjon av trekkene dine. Mens det ergonomiske soft-touch-skaftet gjør påføringen enkel, gir det fantastisk fyldige børstehodet deg en vakker airbrush-finish hver gang!
Påfør hihglighterr lett over områdene av ansiktet som du ønsker å gi et løft,
tilføre lys eller fremheve, som midten av pannen, kinnbeina eller neseryggen. For å skulpturere området under kinnbeina, påfører du en matt bronzer for en naturlig kontur.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331