Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

L'Eau d'Issey EdP 25 ml

L'Eau d'Issey EdP 25 ml

Issey Miyake

L'Eau d'Isseys duftsignatur: lotus, rose, lilje og edeltre. Når lotus møter rose, symboler fra øst og vest. En frisk blomsterduft med et treaktig anstrøk.
520 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
L'Eau d'Issey EdP
p643919
v32385205
Issey Miyake
NOK
520

Omtaler

Valeria | 07-03-2019
Elsker denne perfymen brukte den for første gang når jeg var 15 år gikk på ungdomsskolen etter 25 år bruker jeg den fortsatt og lukta er unik love it 💗💗💗
Marte | 24-02-2016
Rett og slett fantastisk! Kjøpte denne her første gangen på flyplassen i Dublin i 2011 hvor jeg ga dama bak kassa en stor utfordring. Jeg er veldig kresen på parfyme. Den skal ikke være for søt, ikke tung, ikke for lett, ikke for floral, ikke fruktig etc etc. Etter å ha gått igjennom ca 25 forskjellige parfymer, så tok hun frem denne som siste løsning. Den traff blink! Den er frisk, lett og har en litt mer "woodsy" lukt som er ren og god. Har kjøpt den igjen og igjen etter det. Ja, den er dyr, men absolutt verdt prisen. En stor flaske holder lenge om man ikke velger å bade i den.

Mer Informasjon

L'Eau d'Isseys duftsignatur: lotus, rose, lilje og edeltre. Når lotus møter rose, symboler fra øst og vest. En frisk blomsterduft med et treaktig anstrøk.
ALCOHOL PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL LINALOOL CITRONELLOL EUGENOL BENZOPHENONE-3 BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE GERANIOL LIMONENE HYDROXYCITRONELLAL FARNESOL CITRAL ANISE ALCOHOL BENZYL BENZOATE BHT
Volum:25 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331