Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Noni Glow Body Oil 100 ml

Noni Glow Body Oil 100 ml

Kora Organics

En eksklusiv, lett og multifunksjonell kroppsolje som inneholder en effektiv kombinasjon av noniekstrakt og frøolje fra nype og solsikke.
599 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Noni Glow Body Oil
p90105384
v90105385
Kora Organics
NOK
599

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En eksklusiv, lett og multifunksjonell kroppsolje som inneholder en effektiv kombinasjon av noniekstrakt og frøolje fra nype og solsikke.
Denne mykgjørende oljen pleier og gir langvarig fuktighet samtidig som huden blir glatt og får en jevnere tone. Huden føles mykere, friskere og strålende. Oljen absorberes raskt, og huden føles ikke klebrig etter bruk. Den bidrar til aktiv cellefornyelse, minimerer strekkmerker og etterlater huden silkemyk.
Instruksjoner:
Varm et par dråper i håndflatene, påfør over hele kroppen og masser inn produktet til det er absorbert. Brukes etter dusj eller bad for et optimalt resultat.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331