Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream 20 ml

Vurderinger
Pris
9 520 kr
Finn i butikk
Få på lager!
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream
p94019755
v94019756
La Prairie
NOK
9520
Gi det mest delikate området i ansiktet ditt en Platinum Haute-Rejuvenation-opplevelse. Det gjør du med den ultimate øyekremen som forynger huden din som om tiden har stått stille – Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream – foryngelse foreviget.
En utsøkt, rik krem som mykt smelter sammen med huden din, og Platinum Rare Collections herlige signaturduft forsterker hudpleieopplevelsen. Huden din føles fornyet, glatt og fuktet.
- Håndterer foryngelsesprosesser i hudlagene. Forsterker hudbarrierens integritet for en optimalt fuktet hud. Forsvarer huden mot ytre stressfaktorer og irritasjoner for å opprettholde et ungdommelig og forynget utseende på huden.
Fremmer gjenfødelsen av ekstracellulære matrisekomponenter * for fast, glatt og ungdommelig hud. Bidrar til å gjenopprette hudens tetthet for ungdommelige konturer.
- Bidrar til å redusere synligheten til hudens fine linjer og rynker i øyeområdet samt opprettholder hudens fasthet.
- Forbedrer opplevelsen av hudens tekstur.
- Gir en umiddelbar glød til øyeområdet.
* Basert på in vitro-test.
Påfør morgen og kveld etter rens, toning og påføring av lotion, serum, øyeserum og ansiktskrem. Klapp kremen under øyet fra øyets indre til ytre kontur, opp til tinningen og tilbake langs brynsbenet til indre hjørne. Avslutt ved å klappe mellom øyenbrynene. Masser det myke området under øyet til kremen er helt absorbert. Om morgenen begynner du med Platinum Rare Cellular Life-Lotion, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir og Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream. Om kvelden bruker du Platinum Rare Cellular Night Elixir i stedet for Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir.
Volum:
20 ml
Vekt:
20 g
EAN:
7611773108799
Mer inspirasjon

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331