Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Super Multi-Corrective Cream 75 ml

Super Multi-Corrective Cream 75 ml

Kiehls

Kiehl’s kjemikere har tatt opp kampen mot hudens aldersforandringer på samme måte.
730 kr
75 ml
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Illy | 15-07-2018
Perfekt! Elsker denne kremen! Har brukt den i årevis, og helt siden den kom ut. Gir fukt, og roer ned huden om den er rød. Fungerer like bra som nattkrem som uten sminke. Har passert 40, men de fleste bommer med 7-10 år når de skal gjette alderen min.
Mia | 23-04-2018
Denne er ikke egnet for ung hud eller oljete hud! Den tetter porer som gir små hvite bumps på huden. Ga den videre til mor, hun elsker den! Så det er en bra krem, men bare ikke for oljete hud.
Martine | 16-02-2017
Verdens beste krem! Denne gir ekstremt mye fuktighet, og den jevner ut, og gir glød. Etter at jeg begynte med denne har arr og merker blitt mindre synlige, og jeg kan droppe foundation for første gang på lenge. Man får en helt nydelig, og frisk glød!

Mer Informasjon

Kiehl’s kjemikere har tatt opp kampen mot hudens aldersforandringer på samme måte. I stedet for å fokusere på hvert enkelt problem relatert til hudens aldring, benytter forskerne en mer komplett innfallsvinkel rettet spesifikt mot en rekke av de faktorene som kjennetegner aldersforandringer i huden. Med et inngående kjennskap til utviklingen av banebrytende formler og bruk av trippel aktiv-teknologi, har Kiehl’s skapt Super Multi-Corrective Cream og klinisk bevist at huden blir fastere og glattere allerede etter 2 uker. Med tre effektive ingredienser i Kiehl’s trippel aktive teknologi, har kjemikerne utviklet en solid løsning, i en avansert sammensetning med multi-aktiv effekt. En dagkrem som er enkel å bruke, og som raskt og enkelt hjelper huden med å motvirke aldringstegn på bare 2 uker.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331