Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

La Prairie Crystal Micellar Water 150 ml

Vurderinger
Pris
1 250 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Crystal Micellar Water Eyes – Face er et renseritual som kombinerer Liquid Crystal-teknologi med sveitsisk isbrevann med enestående renhet, som etterlater huden din perfekt ren.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Crystal Micellar Water
p90678470
v90678471
La Prairie
NOK
1250
Crystal Micellar Water Eyes – Face er et renseritual som kombinerer Liquid Crystal-teknologi med sveitsisk isbrevann med enestående renhet, som etterlater huden din perfekt ren. Dagens gjøremål kan iblant medføre mindre tid til et komplett renseritual, men det er fremdeles viktig å fjerne sminke, forurensning og andre urenheter for å beholde en ungdommelig og ren hud. Crystal Micellar Water er et mildt, men effektivt rensende micellærvann som binder sammen sminke, forurensning og urenheter slik at de kan strykes bort uten å tørke ut huden. Crystal Micellar Water er formulert med isbrevann, som er et resultat av århundrer med ren snø fra fjellene som har fryst til is og så blitt beriket med mineraler når det har smeltet og langsomt trengt gjennom flere lag med granitt. Crystal Micellar Water er forsterket med beroligende ingredienser og ytterligere komplettert med La Prairies eksklusive cellulære kompleks, som tilfører huden energi som bidrar til å stimulere hudens naturlige fornyelsesprosess. Et perfekt utseende starter med perfekt ren hud. Renset, avgiftet, fuktet hud er det rene lerretet som skjønnhetens kunst hviler på.
FORDELER
• Fjerner forurensning og sminke uten å bruke vann.
• Beskytter huden med en rik sammensetning av antioksidanter.
• Etterlater huden ren, forfrisket og rolig for et fuktet og sunt utseende.
Water (Aqua), Propanediol, Poloxamer 124, Glycoproteins*, Panax Ginseng Root Extract*, Equisetum Arvense Extract*, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Euphrasia Officinalis Extract, Panthenol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Carnosine, Lecithin, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Pantolactone, BHT, Citric Acid, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol i71 * New patent pending for la prairie’s exclusive Cellular Complex in addition to US Patent 5,840,309
This list of ingredients is subject to change. The declaration on the packaging prevails.
Volum:
150 ml
EAN:
7611773097871

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020