Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Super Multi-Corrective Cream 75 ml
Super Multi-Corrective Cream 75 ml
Kampanje 20%

Super Multi-Corrective Cream 75 ml

Kiehls

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream 50 ml. Kiehl’s kjemikere har tatt opp kampen mot hudens aldersforandringer på samme måte.
628 kr
785 kr
75 ml
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super Multi-Corrective Cream
p925576
v88521250
Kiehls
NOK
628

Omtaler

Pusur | 16-09-2019
Brukte denne kun to ganger så jeg kan ikke si så mye om den virker men det som er umiddelbart en stor minus er at den trekker seg inn i huden veldig sakte og er klissete. Etter foundation blir alt sammen klissete. Jeg er 45 og har normal litt sensitiv hud som blir litt tørr om vinteren. Jeg kommer til å bruke den som nattkrem.
Illy | 15-07-2018
Perfekt! Elsker denne kremen! Har brukt den i årevis, og helt siden den kom ut. Gir fukt, og roer ned huden om den er rød. Fungerer like bra som nattkrem som uten sminke. Har passert 40, men de fleste bommer med 7-10 år når de skal gjette alderen min.
Mia | 23-04-2018
Denne er ikke egnet for ung hud eller oljete hud! Den tetter porer som gir små hvite bumps på huden. Ga den videre til mor, hun elsker den! Så det er en bra krem, men bare ikke for oljete hud.

Mer Informasjon

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream 50 ml. Kiehl’s kjemikere har tatt opp kampen mot hudens aldersforandringer på samme måte. I stedet for å fokusere på hvert enkelt problem relatert til hudens aldring, benytter forskerne en mer komplett innfallsvinkel rettet spesifikt mot en rekke av de faktorene som kjennetegner aldersforandringer i huden. Med et inngående kjennskap til utviklingen av banebrytende formler og bruk av trippel aktiv-teknologi, har Kiehl’s skapt Super Multi-Corrective Cream og klinisk bevist at huden blir fastere og glattere allerede etter 2 uker. Med tre effektive ingredienser i Kiehl’s trippel aktive teknologi, har kjemikerne utviklet en solid løsning, i en avansert sammensetning med multi-aktiv effekt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331